“铭家·中厨杯”餐厅服务

2021年云南省职业院校技能大赛(高职组) “餐厅服务”英语题库

烹饪学院2021-01-05

一、英语情景对话

1.Reservation 预订(1)

A: Waiter       B: Guest

A:Good afternoon. Flower Restaurant. May I help you?

下午好,鲜花饭店。需要帮忙吗?

B:Good afternoon. I'd like to book a table.

下午好。我想要订张桌子

A:Yes, of course.

可以

B:I'd like to book a table this evening.

我要订在今晚

A:Yes, Sir. May I have your name?

好的,先生。请告诉我您的姓名

B:Sure. John Miller. J-O-h-N and M-I-L-L-E-R.

好的,约翰·米勒。J-O-h-N和M-I-L-L-E-R

A:Thank you. And how many people of your group?

谢谢。您有几人同行?

B:I need a table for six. probably seven.

需要6人桌,也可能会来7个人。

A:No problem. I'll keep a table for eight. Is that all right?

没问题。我将给您留一个8人桌,这样可以吗?

B:Good.好的

A:What time will you and your guests arrive, Sir?

您和您的客人几点来,先生?

B:I think at about 6:00 p.m.

我想大概下午6点

A:Good. We'll keep your table until 6:30 p.m.

好的。我们把您的桌子保留到6点半

B:I understand.我明白

A:Thank you. Anything I can do for you?

谢谢。还有什么能为您做的吗?

B:No. Thank you. Bye!没有了,谢谢。再见

A:Bye.再见

 

2. Reservation 预订(2)

A: Waiter       B: Guest

A:Good afternoon, this is Sunshine Restaurant.

你好,这里是阳光大酒店。

B:Do you have a table for eight?

你们有8人桌吗?

A:I'm sorry, all the tables are reserved now.

对不起,现在所有的桌子都订出去了。

B:how long should we wait?

我们要等多久?

A:There will be vacant tables for eight after eight o'clock.

8点之后会有空的8人桌。

B:I guess it's all right. Do you have a dress code?

我想可以。你们有服装规定吗?

A:No special code.

没有特殊规定。

B:OK, we will arrive at eight o'clock. please make reservation for me.

好的,我们8点钟到。请给我预订好。

A:That's fine. Your table will be ready then.

好的。到时会准备好你的桌子。

 

3.Taking orders点餐

A: Waiter       B: Guest

A:Are you ready to order then?

您想好点什么了吗?

B:I'm ready

我想好了

A:OK

好的

B:I'd like the 8 ounce steak please.

我要一份8盎司的牛排

A:how would you like that done?

您喜欢几分熟的?

B:Rare, please.

三分熟的

A:Did you want French fries or a baked potato with that?

您想搭配炸薯条还是烤土豆吃?

B:Are your French fries thick wedges or thin strips?

你们的薯条是粗的还是细的?

A:Thick wedges.

粗的

B:I'll have those then.

那就来薯条吧。

A:Did you want a starter to go with that?

您想来点儿开胃菜搭配吃吗?

B:Yes, I'd like to start with the soup of the day, please.

是的,我想先来份汤。

A:The cream of mushroom soup?

奶油蘑菇汤行吗?

B:Yes, please.

A:Would you like to order a dessert as well?

您还要甜点吗?

B:I think I'll wait until later to order that.

我想我可以晚些时候再点

 

4.Recommending Special Dishes推荐特色菜

A:Are you ready to order?

您想点菜吗?

B:We're having a difficult time deciding. Everything looks so good! Could you give us some recommendations?

不知道该点什么菜。每道菜看上去都不错。您能给我们推荐一下吗?

A:This is a list of the chef's top recommendations.

这一列是大厨最为推荐的菜

B:The pasta dishes are very tempting. Which one would you recommend?

意大利面非常诱人。您能给推荐一种吗?

A:The spaghetti bolognaise is our most popular pasta dish, and it comes with a free starter.

意大利肉酱面是我们这最受欢迎的面,点意大利肉酱面还赠送一份开胃菜。

B:Oh, really?:噢,真的?

A:Yes, all of our pasta dishes come with a free starter.

是的,所有的意大利面都赠送开胃菜。

B:I think I'll go for that then.

我想就点这个吧

A:Which starter would you like?

开胃菜你喜欢什么?

B:What is the soup of the day?

今日例汤是什么?

A:It's French onion soup.

法式洋葱汤

B:OK, I'll have that, please.

好,就来这个

A:What would you like to drink with your meal?

您想喝点什么配餐呢?

B:Are there any wines that you would recommend?

有什么葡萄酒可以推荐吗?

A:The house wine is very nice..

饭店特选酒非常不错

B:OK, I'll try that

好,就尝尝这个

5. Explaining Menus for a Guest向顾客解释菜单

A:Tell me, please, what it is?

请告诉我,这是什么菜?

B:It is chicken soup. At a restaurant that serves Cantonese dishes, we usually start off with soup.

这是一道鸡汤。在供应广东菜的餐馆里,我们的一顿饭通常从喝汤开始。

A:Oh, this soup is delicious. And what's that?

啊,这汤味道好极了。那又是什么?

B:It's "sweet and sour pork ribs". It's very popular here.

这是"糖醋排骨"。这道菜在这儿很受欢迎。

A:Yes, it tastes good.

是的,它味道很好

B:There are "stir-fried rice", "rolls", and "dumplings". Which do you prefer?

这里供应"炒饭"、"花卷"和"饺子"。您喜欢吃哪一种?

A:I think I'll try the dumplings.

我想我就试一试饺子吧

B:please help yourself to it.

请随意吃

A:Thank you. I feel so full. You've treated me to a very nice Chinese meal.

谢谢,我觉得很饱了。您为我提供了一顿非常美味的中国餐。

 

6.Settling Bills结账服务

A:Check, please.

买单

B:Yes, this is your bill.

是的,这是您的账单

A:Let me see. Err, could you check again?

让我看看。呃,你能再检查一下吗?

B:What's wrong with it?

它怎么了?

A:I think there is a mistake in the bill.

我想账单上有错误。

B:I'm sorry. I will check it again. please wait a minute.

对不起,我再查一下。请等一下。

B:I'm so sorry, it's our fault. That is the bill of the number thirty-six table. This is your bill, number sixty-three.

对不起,这是我们的错误。那是36号桌的账单。这是你们的63号

A:That's right. Will you charge it to my room, please?

对。把账记到我的房号,可以吗?

B:Yes, please write down your room number.

好的,请写下您的房间号码。

二、情景问答(使用英语回答下列问题)

1.If a guest orders eggs for breakfast. What will you ask him?

如果客人早餐点鸡蛋。你会问他什么?

   答案:How would you like your eggs—scrambled, fried or boiled, Sir?

先生,您想要什么样的鸡蛋——炒的、煎的还是煮的?

2.What should you do before you lead the guests to a table?

领客人就座前你应该做些什么?

   答案:We should make sure whether the guests have a reservation before they are led to a table.

我们应该在客人被领入座前确定他们是否有预定。

3.If a guest has finished his main course, what will you recommend to him?

如果客人吃完了主菜,你会向他推荐什么?

   答案:What would you like for your dessert?

您的甜点要什么?

4.How do you recommend snacks to the guest?

你如何向客人推荐零食?

   答案:Would you like to try our snacks?

您想尝尝我们的小吃吗?

5.If a guest invites you to drink, what will you say?

如果客人邀请你喝酒,你会说什么?

   答案:Thank you , but we are not allowed to drink on duty.

谢谢,但是我们上班时间是不允许喝酒的

6.If a guest orders whisky, what will you ask him?如果客人点威士忌,你会问他什么?

   答案:How would you like your whisky, straight up or on the rocks?您想要什么样的威士忌,纯的还是加冰块的?

7.When do Westerners prefer to have their soup?西方人喜欢什么时候喝汤?

答案:At the beginning of their meal.在他们开始用餐时

8. If a guest thanks you for your service, what will you say?如果客人感谢你的服务,你会说什么?

答案:You are welcome.不客气。

9.If a guest wants to go shopping, where do you suggest him to go? 如果客人想去购物,你建议他去哪里?

答案:You can go to the shopping center.你可以去购物中心

10.If a guest wants to buy a typical Chinese toy, what do you suggest him to buy? And why?如果客人想买一个典型的中国玩具,你建议他买什么?,为什么?

答案:Toy panda. Because China is the pandas’ homeland.玩具熊猫。因为中国是熊猫的故乡

11.If a guest says he is coming to the restaurant,what will you say to the guest?如果客人说他要来餐厅,你会对他说什么?

   答案:We look forward to your arrival.我们期待着您的到来

12.If a guest asks for a discount, what will you say?(if you can give him a 10% discount.)如果客人要求折扣,你会怎么说?(如果你能给他10%的折扣。)

   答案:We’ll give you 10% off.我们给您打九折

13.How can a guest guarantee his reservation?客人如何保证他的预订?

   答案:By his credit card.用他的信用卡

14.If a guest asks if we could reserve a meeting-room for him,what will you say to him?如果有客人问我们是否可以为他预订一个会议室,你会怎么说?

   答案:What date will that be?For how many people?需要什么时候用?有多少人?

15What kinds of breakfast do we usually serve in the hotel?酒店通常提供什么样的早餐?

   答案:We usually serve Continental, American, Chinese, Japanese breakfasts and so on.我们通常供应大陆式、美式、中式、日式早餐等等。

16.If a guest orders something you don’t have,what will you say?如果客人点了你没有的东西,你会怎么说?

   答案:Sorry ,we don’t have this. But we can recommend another dish for you if you like.对不起,我们没有这个。但是如果您愿意的话,我们可以为您推荐另一道菜。

17.If a guest says there is a mistake in the bill,what will you say?如果客人说账单有错误,你会怎么说?

   答案:Would you please wait a second while I check, sir?先生,请稍等,我查一下,好吗?

18.What will you suggest when a guest will take a flight in the afternoon?当你知道客人下午要乘坐飞机的时候,你会给他什么样的建议?

   答案:You’d better be at the check-in counter in plenty of time.你最好早点到柜台办登机手续

19.If a guest comes into the restaurant with his coat in hand, what will you say to him?如果客人手里拿着外套走进餐厅,你会对他说什么?

答案:Would you mind my putting your coat in the closet?你介意我把你的外套放到壁橱里吗?

20.If a guest wants to sign his bill, what will you ask him to show you?如果客人想挂账,你会让他给你什么?

   答案:Could I have a look at your key card?我可以看一下您的房卡吗?

21.If the floor is slippery, what will you say to the guest?如果地板很滑,你会对客人说什么?

   答案:Please watch your step,sir.先生,请注意脚下。

22.What will you say if you cause inconvenience to the guest?如果给客人带来不便,你会说什么?

   答案:We are sorry for the inconvenience.给您带来不便,我们深表歉意。

23.Why do you suggest staying guest bring their room cards with them?你为什么建议客人带房卡呢?

   答案:The guest needs to show his room card when he signs for his meals or drinks in the restaurant and bars.当客人在餐厅和酒吧签单时,需要出示他的房卡。

24.If the guest wants someone to send his luggage to his room, what will you say?如果客人想让人把行李送到房间,你会怎么说?

   答案:I’ll ask a bellboy to help you with your luggage.我叫一个行李员帮您拿行李。

25.If a guest says the air-conditioner in the conference room is out of order,what will you say?如果有客人说会议室的空调坏了,你会怎么说?

   答案:I’m sorry, I’ll inform the maintenance department right now.对不起,我马上通知维修部。

26.If a guest reserves a table, what should you make clear?如果客人预定一张桌子,你应该向他确认什么?

   答案:What time is your reservation for?For how many persons?请问您预订的是什么时间?有多少个人?

27.If a guest orders fried egg, what will you ask the guest?如果客人点了煎蛋,你会问他什么?

   答案:How would you like your egg, sunny-side up or turn-over?你想要怎么做?单面煎还是双面煎?

28.What kind of meat do you serve in American breakfast?你们的美式早餐供应什么肉?

   答案:Ham, sausage, bacon.火腿、香肠、培根

29.What kind of bread do you serve in American breakfast?美式早餐你们供应什么面包?

   答案:Toast, croissant, roll.烤面包,羊角面包,面包卷

30.What does western main dish include?西餐主菜包括什么?

   答案:Western main dish includes the following items:appetizers, starters, soup, salads, main courses, desserts.西餐主菜包括以下几项:开胃菜、开胃菜、汤、沙拉、主菜、甜点。

31. If you are a doorman. How do you greet a guest in the morning?如果你是一个门童,你怎样在早晨欢迎客人?

答案:Good morning, Sir. Welcome to our hotel.

早上好,先生。欢迎来我们酒店。

32.If you meet Mr. Smith again, what would you say to him?

      如果你再次见到史密斯先生,你将对他说什么?

答案:It’s nice to see you again, Mr. Smith.

        很高兴再次见到您,史密斯先生。

33.When you lead a guest to his table, what will you say?

     当你引导客人到座位上前,你要说什么?

答案:Shall I show you to your table?

      我可以为你指引座位吗?

34.If you are offering the room service to Mr. and Mrs. Roberts in room 125, what would you say to them?

     如果你正在为125房间罗伯特夫妇提供送餐服务,你将会对他们说什么?

答案:Please check if the order is correct. Please sign the bill and ring room service when you have finished. Thank you very much.

          请核对订单是否正确。请签单,用完餐后可以打电话告知,谢谢。

35.If you want a guest to check his bill, what will you say to him?

      如果你想客人确认账单,你将说什么?

答案:Please have a look at it to see if everything is correct.

        请您核对账单看是否有误。

36.How do you answer a phone call as a banquet reservationist in the morning?

     早晨,作为一个宴会预订人员,你将怎样接电话呢?

答案:Good morning, Banquet reservation. Can I help you?

        早上好,宴会预订部。有什么能帮你的吗?

37.If a guest orders to have breakfast in his room, what is the first thing you should make it clear?

    如果客人需要早餐送餐服务,你首先需要询问客人的是什么事情?

答案:What’s your room number and what kind of breakfast would you like to have?

           请问您的房间号是什么?您喜欢哪类早餐?

38.The guest is finishing his meal, how do you try to sell more to the guest?

             客人即将用完餐,你将怎样尝试推销更多食物给客人?

答案:Would you like anything else?

         您还需要点别的吗?

39.After finishing taking the orders, what will you say to the guest?

点餐之后,你将对客人说什么?

答案:The order will be sent to you in a few minutes.

        订单将在几分钟后为您送达。

40.The guest is leaving your hotel, what will you say to him?

           客人即将离开酒店,你将对他说什么?

答案:Thank you for coming to our hotel.

        感谢您的到来。

41.The restaurant is fully committed , what will you say ?

餐厅已经坐满了,你怎么和客人说?

答案The restaurant is fully committed at this moment, can we sit

 you in the lounge in the meantime and once a table is available, we will get it set for you.餐厅现在已经坐满了,我们可以先让您坐在等候区,一旦我们有可使用的桌子,我们会给您准备好.

42.How do you ask a guest if he is satisfied with the table?

           你将如何询问客人对座位是否满意?

答案:Will this table be all right?

      请问这个座位可以吗?

43.How do you try to sell the drinks to the guest?

           你将如何向客人推销饮品?

答案:What would you like to drink?

       请问您想喝点什么?

44.If a guest orders steak, what will you ask him?

     如果客人点了牛排,你将询问他什么?

答案:How would you like your steak, sir?

      先生,请问您的牛排要几分熟?

45.When you bring the Blood Mary to the guest. What will you say?

      当你将血腥玛丽递给客人时,你将说什么?

答案:Here is your Blood Mary. Enjoy it.

       这是你的血腥玛丽,请享用。

46.Can you tell us some common drinks served in your hotel?

      酒店常见饮品有哪些?

答案:There are cocktail, Brandy, Rum, Coffee, Martini, Gin, Whisky, Beer, Tea and so on.

     有鸡尾酒、白兰地、朗姆酒、咖啡、马天尼、金酒、威士忌、啤酒、茶等。

47.If a guest orders coffee, what will you ask him to go with?

     如果客人订了咖啡,你将对他说什么?

答案:How would you like your coffee,with sugar or milk?

      您的咖啡要加糖或牛奶吗?

48.What’s buffet service?

    自助餐服务是什么?

答案:Buffet service allows guests to help themselves instead of platter service.   

自助餐服务就是由客人自取食物代替服务员上菜服务。

49.How does the Chinese menu make the waiter’s job easier?

    中式菜单如何让服务员的工作变得简单?

答案:It has pictures, explanations for each dish, and commonly is written both in English and Chinese.

     中式菜单每道菜都有图片、解释,通常既有中文名称也有英文名称。

50.What does the waiter usually suggest the Westerners to have at the end of the meal?Why?

    服务员通常在用餐最后建议西方客人吃什么?为什么?

答案:Desserts. Because many foreigners love desserts after the main course of their meal.

       甜品。因为很多西方客人爱在主菜之后享用甜品。

51.What is Jasmine tea?

     什么是茉莉花茶?

答案:Jasmine tea is a kind of green tea with the smell of jasmine.

   茉莉花茶是一种带有茉莉花香味的绿茶。

52.What is Cocktail?

     什么是鸡尾酒?

答案:Cocktail is a mixture of one or more alcohol with soft drink and juice and ice.

      鸡尾酒是一种由一种及一种以上含酒精饮料与软饮、果汁、冰块一起混合制作的饮品。

53.What are the main ways for making cocktail?

     鸡尾酒制作的主要方法有哪些?

答案:Shaking, blending, stirring or building.

       摇和法,搅和法,调和法和兑和法。

54.What is the business hour of your restaurant?

      你们餐厅的营业时间是多少?

答案:It’s from 10:00 a.m. to 11:00 p.m.

      我们餐厅的营业时间从早上10点至晚上10:00。

55.If a guest complains the dish is cold,what will you say ?

       如果客人投诉菜品冷了,你会怎么说?

答案:I’m sorry, Ma’am. I’ll change it for you.

      抱歉女士,我马上为您更换。

56.When you give the changes to a guest,what will you say to him?

     当你给客人找补零钱的时候,你会怎么说?

 答案:Please count it.

     请数下您的钱。

57.What will you say when a guest is leaving your restaurant?

     客人离开餐厅时,你将怎么说?

答案:We hope you’ll come again.

     我们期待您的再次光临。

58.What does “on the rocks” mean?

 “on the rocks”什么意思?

答案:“on the rocks” means that the liquor is served over ice cubes, that is to say, putting the ice cubes into the glass, and then pouring the liquor on the ice.

“on the rocks”的意思是酒水服务时加冰块,也就是说先将冰块放进杯中,然后将酒倒在冰块上。

59.If the guest asks you to recommend some drinks before a meal, what kind of drink would you suggest?

    如果客人餐前让你推荐酒水,你将推荐什么种类的酒?

答案:The most common before-dinner drink is the cocktail, a concoction of liquor such as Gin, Whiskey, and Rum which are 80 to 100 proof ingredients such as bitters, fruit juices, ice and fruit. Some before-dinner drinks contain little sugar, such as vermouth and sherry.

     最常见的餐前酒就是鸡尾酒,鸡尾酒是由烈性酒,比如金酒、威士忌、朗姆酒和其他80到100种经证明可行的原料混合调制的酒水,比如苦啤酒、果汁、冰和水果。有些餐前酒含有糖,比如味美思和雪莉酒。

60.What would you say to someone who walks into your bar for a drink? And how will you serve him / her?

     有客人来到酒吧喝酒,你将说些什么?你将怎样为客人服务?

答案:Firstly, I will greet to the guest by saying “Welcome to our bar,Sir/Ma am.” And then ask the guest if he / she has a reservation by saying “Have you got any reservation?”. If the guest has reserved a table, I will ask for his name and check it for the guest. After that I’ll show him / her the way to the seat. If the guest doesn’t have any reservation. I will ask about the number of people, seat preference, and then arrange a table for the guest by saying “Will this table do?”

   首先,我会和客人打招呼,“欢迎来到我们酒吧,先生/女士。”然后,询问客人是否有预订,“请问您有预定吗?”如果客人有预定,就询问客人姓名并确认信息,然后将客人引领入座。如果客人没有预订,我将询问客人人数,对座位的喜好,然后为客人安排入座,并问客人“坐这儿可以吗?”。

 

三、英译中  

1.I’ll pick it in half an hour。

   答案:我半小时后来拿。

2.What’s the exact address, please?

   答案:准确的地址是哪里?

3.We offer you a discount of 20%.

   答案:我们给您打八折。

4.Is there any extra charge?

   答案:还有什么额外的收费吗?

5.May I have a look at your VIP card?

   答案:能给我看看您的VIP卡吗?

6.This service is free of charge for our VIP guests.

   答案:这项服务对VIP客人免费。

7.I’d like to pick it up tomorrow afternoon if that’s possible.

   答案:如果可能的话,我想明天下午再来拿。

8.How much is it?Do I have to pay now?

   答案:多少钱?我是不是现在就得付款?

9.You can get more discount if you confirm the pre-booking as early as possible.

   答案:如果您尽快确认预订,还可享受更多折扣。

10.How are you feeling now?

   答案:您现在觉得怎么样?

11.What’s the temperature of the room?

   答案:室内温度是多少?

12.Is there any conference room available?

   答案:现在还有可以用的会议室吗?

13.The hotel will charge you for it when you check out.

   答案:当您办理离店的时候,饭店会向您收取这笔费用。

14.Badminton is my favorite game.

   答案:羽毛球是我最喜爱的运动。

15.The price sounds reasonable.

   答案:价格听起来很合理。

16.If you need any help, just let me know.

   答案:如果您需要帮忙,请告诉我。

17.What are your business hours?

   答案:营业时间是几点?

18.It is your turn,Sir.

   答案:该您了,先生。

19.Could you finish it within one hour because I have an appointment with my friend?

   答案:请问您能在一个小时之内完成吗?因为我和朋友还有个约会。

20.By the way, how long does it take?

   答案:顺便问一下,需要多长时间?

21.It doesn’t close until 11:00 p.m.

   答案:23点停止营业。

22.Would you like a glass of water?

   答案:您想要喝杯水吗?

23.Would you please go to the cashier to pay for it?

   答案:麻烦您去结账。   

24.Oh, what a beautiful variety!   

   答案:啊,真是琳琅满目呀!

25.Making them is a very elaborate and complicated process.  

   答案:制作这些礼品需要复杂细致的工艺。

26.No wonder it’s so beautiful and wonderful!

   答案:怪不得它这么美这么棒!  

27.I’m looking for some local food like preserved fruit.

   答案:我在找类似果脯之类的本地特产。

28.Are you being helped, Sir?

   答案:有人招呼您了吗,先生?

29.May I use my credit card here?

   答案:我可以刷卡吗?

30.Perhaps it will remind you of Beijing.

   答案:也许它会让您回想起北京。

31.I’ll take the birthday cake as a gift for my friend.

   答案:我要把这个生日蛋糕作为礼物送给我的朋友。

32.Would you please go upstairs to have a look at other things?

   答案:您想要到楼上看看有没有想买的东西吗?

33.I want to buy a typical Chinese souvenir for my mother.

   答案:我想为我妈妈买一份有中国特色的纪念品。

34.We are going to hold a meeting to launch our new products.

   答案:我们想开一个新产品推介会。   

35.Could I reserve a hall at your convention center?

   答案:我能在你们的会议中心预订一个展厅吗?

36.I’d like to confirm my reservation.

   答案:我想要确认下我的预订。

37.The smaller meeting-room near the lobby will be fine.

   答案:那个靠近大厅的小一点的会议厅就可以了。

38.There are many varieties, such as pumpkin pie, apple tart with whipped cream, etc.

   答案:有许多不同的甜点,例如南瓜派、生奶油苹果塔等等。

39.I’ll see that Ms. Lu sends a check out today.

   答案:我会确保今天让卢女士寄一张支票过来。

40.Could I reserve a meeting hall for the upcoming trade fair?

   答案:我想为即将召开的经贸交易会预订一个展厅。

41.Please call convention service if there is something serious .

   答案:有事可电联会务服务。

42.Excuse me, will you do me a favor?

   答案:劳驾,可以帮个忙吗?

43.Buffet service is now used widely in both hotel restaurants and other restaurants around the world.

   答案:自助餐形式现在广泛用于饭店的餐厅和世界其它的餐厅中。

44.Could you bring me some soy sauce?

   答案:你可以帮我拿些酱油来吗?

45.Plate service is also know as American service since is is very common in the United States.

   答案:转盘分餐也被称为美式服务,因为在美国非常普遍。

46.I had three dinners in the restaurant and I signed for a brandy at the lobby bar.

    答案:我在餐厅消费了三次晚餐,我还在酒吧签单消费了一瓶布朗尼。

47.We’ll hold the luggage for you.

    答案:我们会保管好您的行李。

48.What kind of credit cards do you honor?

答案:你们这可以刷什么信用卡?

49.There’s a 4% merchant commission you must pay if you use a credit card.

答案:如果您用信用卡就要加收4%的贸易商委托费。

50.On the company account, please.

答案:请记到公司账上。

分享